Încredere, speranță și îndrăzneală ce animă spiritul creativ și curiozitatea. O culoare ce intrigă. O nouă viziune și o nouă posibilitate de a ne rescrie viețile. Asta doresc să transmită specialiștii de la Institutul Pantone prin noua culoare desemnată nuanța anului 2022.

”Very Peri” este CEA MAI FERICITĂ ȘI MAI CALDĂ DINTRE TOATE NUANȚELE DE ALBASTRU, potrivit reprezentanților Institutului Pantone. Este o nuanță de albastru vibrant, cu subtonuri de roșu violet.

See more: Culoare anului 2022

Într-un comunicat de presă emis de specialiștii Pantone, se specifică faptul că nuanța Very Peri este ”un simbol al spiritului international al momentului și al perioadei de tranziție pe care o traversăm”.

Un alt motiv pentru care a fost aleasă o nuanță derivată din culoarea albastru este faptul că aceasta amintește de ecranele dispozitivelor digitale.

Computerele și smartphone-urile noastre au fost folosite mai mult decât oricând în perioada pandemică traversată la nivel international. Existența umană se schimbă din ce în ce mai mult și universul digital este ca o ”a doua casă” pentru oricare dintre noi.

În perioadele de izolare, noțiunile și standardele despre viață ni s-au schimbat tuturor, iar viața fizică și cea digitală au fuzionat în moduri noi. Period digitală ne-a ajutat să ne depășim limitele realității, deschizându-ne ușa către o lume virtuală dinamică, unde avem libertatea să explorăm noi posibilități.

Editor’s Choice: Amber Rose Nude Leaked Pics & Confirmed PORN Video

Ca în fiecare an, odată cu desemnarea culorii anului 2022, au fost alese și celelalte nuanțe pe care le vom identifica anul viitor în lumea modei și a design-ului de inside, dar și în industria frumuseții. Iată care sunt culorile ce se vor purta în anul 2022.

Cascade

O nuanță ce răcorește și împrospătează, asemeni minunatelor cascade ale lumii.

Coral Rose

Un ton floral al cărei prezență energizantă conferă o senzație de optimism, revenire la viață.

Tremendous Sonic

O nuanță electrizantă, intensă.

Popcorn

O nuanță veselă ce oferă căldură.

Potpourri

Un roz pastel proapăt, ce denotă liniște și lipsă de orice griji.

Bubblegum

O nuanță ce inspiră pozitivitate și joacă.

Sudan Brown

Editor’s Choice: Dishwasher Not Washing Top Rack – Ready To DIY

Un maro pure, pământiu, ce te duce cu gândul la natură și timp petrecut în aer liber.

Fragile Sprout

O culoare acidă, captivantă.

Orchid Bloom

Reprezintă dragostea pentru florile naturii.

Espresso Quartz

Un maro aromat, plin de farmec.

Cât despre nuanțele nude ce se vor purta în 2022, acestea sunt:

sursa foto – Pinterest / Pantone

Articol realizat de Victoria Chiticariu

Editor’s Choice: Top 10 Cryptocurrency: Things To Know And Why

Related Posts

Leave a Comment